Vánoční vystoupení v MJVM ve Zlíně

     V předvánočním čase 17.12.2008 žáci naší školy vystupovali ve zlínském muzeu s pásmem koled o narození Ježíška. Vystoupení zhlédli v dopoledních hodinách žáci, odpoledne rodiče a zájemci. Představení si nacvičili členové dramatického kroužku a pěvecký sbor naší školy.

Byli to tito žáci:
Mária Lábska V.B, Petr Bičan VI.A, Petra Grácová VI.A, Markéta Jeglová VI.A, Monika Kamasová VI.A, Taťána Kožíková VI.A, Michaela Lišková VI.A, Simona Švachulová VI.A, Nikola Zábojníková VI.A, Radek Novák VI.B, Dalibor Šiška VI.B, Edita Mádrová VI.B, Zuzana Malotová VI.B, Miroslava Masařová VI.B, Marcela Ondroušková VI.B, Monika Fritzová VII.A, Vendula Obdržálková VII.A, Tereza Preiningerová VII.A, Michaela Jeníčková VIII.A, Jana Pospíšilová VIII.B, Eva Vajsnerová VIII.B, Andrea Kolaříková VIII.B, Gabriela Večeřová VIII.B.

Zvláštní poděkování patří Evě Vajsnerové a Janě Pospíšilové, které zastoupily nemocné sólisty a jejich role se stihly naučit v den vystoupení. Doufáme, že jsme svým pásmem pomohli navodit příjemnou vánoční atmosféru a že se to všem líbilo. Děkujeme našim hercům i zpěvákům za jejich pěkný výkon a těšíme se na další představení.

                                              Mgr. Lenka Kelarová