Trnavský vrch

Okresní kolo v přespolním běhu

8.10.2008

Ve středu 8. října 2008 se uskutečnil další ročník tradičního přespolního běhu na Trnavě. Uprostřed krásné podzimní přírody připravili organizátoři velmi náročnou 1 700m dlouhou trať, pro kategorii starších chlapců trať dvojnásobnou.

Naši školu reprezentovali tito žáci:

Mladší žáci - Jan Brhel  VII. A, Jiří Brhel VII.A
Mladší žačky - Michaela Lišková VI.A, Lucie Ochodnická VII.B, Andrea Procházková  VII.A
Starší žáci - Martin Pavliš VIII.B, Daniel Mlček VIII.A, Dalibor Nosek VIII.B
Starší žačky - Zuzana Kolářová VIII.B, Kateřina Divoká VIII.B, Kateřina Kadlčáková VIII.A

V kategorii mladších dívek startovalo 32 závodnic. Naše dívky obsadily 22.,25. a 29. místo. V kategorii mladších chlapců startovalo 36 závodníků. Naši chlapci obsadili 15. a 26. místo. V kategorii starších dívek startovalo 36 závodnic. Naše dívky obsadily 28., 29. a 33 místo. Nejlepší výsledky ale přinesla kategorie starších chlapců. Martin Pavliš obhájil loňské prvenství, letos ale na dvojnásobné trati  časem 12:00,7. Na 8. místě se umístil Daniel Mlček a Dalibor Nosek skončil 17. z celkového počtu 37 závodníků. Výsledný čas Martina Pavliše na trati 3 400m byl stejný jako časy posledních míst ostatních kategorií na poloviční trati. Starší chlapci postoupili do krajského kola v Bystřici pod Hostýnem, které se koná ve čtvrtek 16.10. 2008. Všem zúčastněným děkuji za vzornou reprezentaci naší školy.

Bedlina

Krajské kolo v přespolním běhu

8.10.2008

Ve čtvrtek 16. října 2008 se uskutečnilo krajské kolo přespolního běhu v Bystřici pod Hostýnem, v biatlonovém areálu na Bedlině. Do tohoto kola jsme postoupili z Trnavského běhu a to v kategorii starších žáků.

Naši školu reprezentovali:
Martin Pavliš VIII.B vítěz Trnavského běhu, Dalibor Nosek VIII.B, Lukáš Nosek VIII.B, Radek Ochodnický VIII.B, Lukáš Ondroušek VIII.B, Daniel Mlček VIII.A

Průběhu závodu nepřálo počasí, protože pršelo, trať byla bahnitá.Celková délka trati kategorie starších chlapců byla 3.2 km. Naši chlapci podali velmi dobrý výkon a v soutěži družstev se umístili na 4. místě. Martin Pavliš VIII.B doběhl na 4. místě v jednotlivcích. Do celostátního kola postupovalo pouze vítězné družstvo.

Mgr. Iva Kočendová